Postbus 223
1700AE Heerhugowaard
  • funda
  • nvm
  • nwwi
makelaar Heerhugowaard

Jan Boontjes Makelaardij: erkend taxateur

BEL ONS EN INFORMEER NAAR ONZE SCHERPE TARIEVEN!

taxatie

Taxeren
Jan Boontjes Makelaardij is VastgoedGecertificeerd. Een belangrijk keurmerk, omdat dit aangeeft dat wij uw taxatie laten uitvoeren door een gecertificeerd makelaar. Dat is direct in uw belang, want vrijwel alle gemeenten, verzekeringsmaatschappijen, banken en hypotheekverstrekkers accepteren alleen taxatierapporten met dit keurmerk.

Een taxatie voor onroerend goed is een berekening om de juiste waarde te verkrijgen. Er wordt, onder andere, rekening gehouden met het type huis, de grootte, de staat van onderhoud, de marktvraag, de perceelgrootte, ligging en vergelijkbare objecten.

Een taxatie kunt u nodig hebben voor een hypotheek, het berekenen van de herbouwwaarde voor een opstalverzekering, bezwaar tegen een WOZ-aanslag, het berekenen van successierechten, bij een echt-/boedelscheiding of om de huur-/verhuurwaarde vast te stellen.

Wij voorzien het taxatierapport van alle relevante gegevens, inclusief fotos. Dankzij onze jarenlange ervaring en marktkennis bent u ervan verzekerd dat uw taxatie aan alle eisen voldoet.

NWWI
Het NWWI is in 2009 opgericht om geldverstrekkers, intermediairs en consumenten inzicht te bieden in de wijze waarop de waarde van woningen is vastgesteld. Het NWWI is het keurmerk voor woningtaxaties en heeft als belangrijk doel het verhogen van de deskundigheid, betrouwbaarheid en transparantie van woningtaxaties. Het biedt betrokkenen meer zekerheid en draagt bij aan het voorkomen van taxatiefraude.

NWWI is een onafhankelijke stichting zonder winstoogmerk en geaccepteerd door het Waarborgfonds Eigen Woningen (WEW). Het WEW is de uitvoerder van de Nationale Hypotheek Garantie (NHG).

Alle geldverstrekkers in Nederland accepteren een taxatierapport welke door het NWWI is gevalideerd. Een aantal geldvertrekkers stelt een door het NWWI gevalideerd rapport inmiddels zelfs verplicht, voor zowel NHG als niet-NHG financieringen.

Bookmark and Share

Nieuw in de verkoop
« »