Postbus 223
1700AE Heerhugowaard
  • funda
  • nvm
  • nwwi
makelaar Heerhugowaard

Jan Boontjes Makelaardij in Langedijk

Kopen, verkopen en taxeren van woningen

Welkom bij Jan Boontjes Makelaardij. Voor kopen, verkopen en taxeren van woningen al meer dan een kwart eeuw een begrip in de kop van Noord-Holland.

Met de NVM en NWWI als keurmerk, volledig gediplomeerd en gecertificeerd en een gedegen vakkennis in huis begeleiden wij u van A tot Z bij de bemiddeling van verkoop en aankoop, taxaties en gratis waardebepalingen van uw huidige en/of uw toekomstige woning.

Verkopen, kopen en taxeren in Langedijk en omgeving
De dienstverlening van Jan Boontjes Makelaardij is erop gericht u maximale zekerheid te geven en (financile) teleurstellingen te voorkomen. Ons team van specialisten werkt met n voor u aan het bereiken van uw persoonlijke doelstellingen en het vergroten van uw woonplezier.

Kostenbewust, royaal met kwaliteit
Jan Boontjes Makelaardij biedt u daarbij deskundigheid en - minstens zo belangrijk - persoonlijke aandacht, betrokkenheid en inzet. En . last but not least, NOOIT DUURDER MAAR WEL BETER!

Scherpe tarieven op aanvraag
Informeer ook eens naar onze SCHERPE TARIEVEN voor verkoop, aankoop en taxaties.

No cure, no pay!
Door onze unieke werkwijze begeleiden wij verkopers en kopers van idee tot werkelijkheid! En dit allemaal op basis van no cure, no pay (geen verkoop / aankoop, dan ook geen intrekkingskosten). Waarom? Omdat wij uitgaan van onze eigen kracht! Uw belang is ons belang en dat merkt u direct door onze persoonlijke en klantgerichte manier van aanpak.

Gratis waardebepaling
Nieuwsgierig wat uw huis nu waard is? Bel ons op (0226) 31 84 84 en wij maken een afspraak met u voor een gratis waardebepaling. Dit geeft u een realistische inschatting van de verkoopopbrengst van uw woning (het is geen taxatierapport).

Werkgebied van Jan Boontjes Makelaardij
Alkmaar, Heerhugowaard, Sint Pancras, Koedijk, Broek op Langedijk, Zuid-Scharwoude, Noord-Scharwoude, Oudkarspel, Heiloo, Bergen, Schoorl, Dirkshorn, Stroet, Tuitjenhorn, Warmenhuizen, Groet, Petten, Callantsoog, Egmond, Limmen, Castricum, Bakkum, Uitgeest, Akersloot, Stompetoren, Ursem, Obdam, Waarland, t Veld, Nieuwe Niedorp, Winkel, Lutjewinkel, Burgervlotbrug, Schagen, Schagerbrug

Bookmark and Share

Nieuw in de verkoop
« »